هپاتیت را چگونه میتوان درمان کرد ؟ / راههای پیشگیری این بیماری چیست؟

چهارشنبه 10 مهر 1398
1:14
salamat

هپاتیت را چگونه میتوان درمان کرد ؟ / راههای پیشگیری این بیماری چیست؟

هپاتیت چیست؟

بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری، ایالات متحده پنج نوع اصلی از هپاتیت ویروسی A، B، C، D و E بوده که از این تعداد، هپاتیت A، B و C به ترتیب شایع ترین نوع های این بیماری شناخته شده اند. هپاتیت ویروسی گاهی اوقات بدون هیچ درمانی از بین می رود اما در برخی موارد، این ویروس در بدن باقی مانده و به یک عفونت مزمن تبدیل می شود.

بر اساس گزارش موسسه ملی دیابت و دستگاه گوارش و کلیه برخی از افراد مبتلا به هپاتیت هیچ علامت ونشانه ای ندارند. علائم شایع این بیماری زردی (زرد شدن پوست و چشم ها)، درد شکم، از دست دادن اشتها، تهوع و استفراغ، اسهال و تب است.

دست هایتان را بشویید، هپاتیت A در کمین است!

برای پیشگیری از ابتلا به هپاتیت A حتما دست های خود را به طور کامل پس از استفاده سرویس بهداشتی حداقل به مدت ۲۰ ثانیه و به خوبی با پاک کننده شسته و دست های خود را با یک دستمال کاغذی خشک کنید.

افراد آلوده به این ویروس بهتر است برای دیگران غذا آماده نکنند، زیرا احتمال انتقال عفونت به دیگران امکان پذیر است.

میوه و سبزی را خوب بشویید تا به هپاتیت A مبتلا نشوید

ضد عفونی کردن میوه ها و سبزیجات قبل از مصرف و ضد عفونی کردن وسایل بیمار مبتلا به ویروس از ابتلا به این بیماری پیشگیری می کند.

این بیماری از طریق ویروس در آب, غذاها و شیر آلوده و خوردن صدف و گوشت نپخته ماهی انتقال می یابد. به همین دلیل افراد در سفر نکات بهداشتی را به خوبی رعایت کنند.

واکسیناسیون شما را نجات می دهد

واکسیناسیون هپاتیت A , B از ابتلا به این بیماری جلوگیری می کند. واکسن هپاتیت A از سال ۱۹۹۰ در آمریکا به همه کودکان تزریق شد که در نتیجه آن میزان شیوع تا سال ۱۹۹۵ (در هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۲ مورد) و از ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۰ ( ۱ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر ) به میزان چشم گیری کاهش پیدا کرد.

واکسیناسیون هپاتیت B تا ۹۵ درصد از ابتلا به این عفونت ویروسی و عواقب مزمن آن جلوگیری می کند. اگر چه هیچ واکسنی برای هپاتیت D وجود ندارد اما واکسن هپاتیت ب در پیشگیری از این هپاتیت موثر است.

مراقب این نکات باشید تا گرفتار ویروس هپاتیت B نشوید هپاتیت از طریق مادر به جنین، رابطه جنسی، و ترشحات بدنی مانندبزاق، مدفوع، صفرا و اشک، فراورده های خونی آلوده و سوزن مشترک در افراد معتاد تزریقی منتقل می شود.

با واکسیناسیون هپاتیت B نوزادان متولد شده از مادران آلوده به این ویروس در ۱۲ ساعت اول تولد به این بیماری مبتلا نمی شوند.


منبع: پرشین وی

[ بازدید : 88 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وبلاگی مفید برای سلامت و نشاط پایدار خانواده ها... است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]